Norrlands
Bordtennisförbund

Början på 2024

av | jan 30, 2024 | Förbundet

Hallå där!

Nytt år och nya möjligheter eller hur? Detta kommande år kommer att bli ett år där vi kommer försöka dra igång saker och göra allt vi kan för att få ”Mer pingis i Norrland”. Detta talesätt är något som styrelsen gemensamt kommit fram till under säsongen 2023 och som kommer spegla allt vårat arbete framöver. Vi har fått en del påtryck om att vi ska bli ännu bättre på att kommunicera med er och därför är tanken att vi ska försöka få iväg ett litet månadsbrev här på hemsidan varje månad med kort information om vad vi jobbar för och vad som är på gång.

Nu passar jag på att lyfta att vi precis fått klartecken för en Tävlingsledarutbildning som kommer att arrangeras i Sundsvall. Mer info om när och hur ni anmäler er kommer inom kort från SBTF och oss. Passa på att utbilda er och skicka alla ni bara kan tänka er på utbildning så kan vi även dra ihop en till utbildning längre norrut om söktrycket är tillräckligt stort.

Som många av er troligtvis förstår så jobbar vi i styrelsen mest med planering för tillfället inför detta år och årsmötet som går av stapeln den 18 februari 16.00. Så planera in den eftermiddagen eftersom att desto fler föreningar som deltar desto bättre och kom ihåg att ni får vara fler än bara en även om det kanske bara är en som har rösträtten. Framåt planerar vi en till föreningsträff men denna gång med fokus på distriktsserierna.

Kom ihåg att ni alltid kan höra av er till infomailen eller till undertecknad, mailadresser hittar ni på hemsidan.

Gott pingisår önskar Adam (ordförande) med styrelsen.

 

Eslövshallen och Eslövs AI BTK stod som värdar för säsongens upplaga av Sweden Tour Finals, SBTF:s finalspel för klasserna herrsingel [Läs mer]

Att rörelse, motion, glädje och social samvaro är viktigt, det vet vi alla. För personer som är pensionärer kan det [Läs mer]

Tidigare i veckan firades World Table Tennis Day runt om i Sverige och hela världen. Som en del i sitt [Läs mer]

Samlade nyheter
Nyheter Landslag
Nyheter Pingisligan
Nyheter Tävling